5 verrassende tips voor het verhuizen van uw bedrijf met uw bedrijf


Het is zover: uw bedrijf is uit het jasje gegroeid en heeft behoefte aan meer ruimte. RET b.v. kent het gevoel en besloot in januari 2018 te verhuizen. Laat u inspireren door de ervaringen en ga een periode van verhuizing ontspannen in.

Relax, take it easy

Het bedrijf zal in de tijd voor, tijdens en na de verhuizing genoeg stress ervaren. Vorm een verhuis-team dat als belangrijkste taak krijgt het hoofd koel te houden. Bij kleinschalige bedrijven en/of verhuizingen kan die verantwoordelijkheid bij één persoon worden gelegd.

24831405_1678050072214072_5189341287060426611_o

Communicatie is the key

Het verhuisbedrijf staat ingepland en alles voor de verhuizing is op locatie. Sommige werknemers zijn al begonnen met inpakken. Het hele proces verloopt goed en er ontstaat een prachtige stapel ingepakte dozen. Het lijkt wel alsof u zelf niets meer hoeft te doen, maar wanneer het verhuisbedrijf komt om de dozen te verhuizen, blijkt dat er geen codering is gebruikt.

Electroworld-schoonderbeek

Nieuwe start

Bij het verhuizen hoort natuurlijk een frisse look. Het pand wordt prachtig ingericht en alles ziet er weer goed uit. Maar bij een nieuw pand hoort natuurlijk ook nieuwe bedrijfskleding. Zo wordt het nog aantrekkelijker en ziet het er nog beter uit voor de klant.

Maak het jullie cup of tea

De verhuizing zal een bepaalde tijd duren. Het zal die tijd binnen het bedrijf het belangrijkste gespreksonderwerp zijn. Het is daarom voor medewerkers essentieel om te weten bij wie ze terecht kunnen met vragen, opmerkingen en/of suggesties. Het is handig dat die hoofdverantwoordelijke binnen het bedrijf zich (heeft) verdiept in de verhuis-materie. Zo maak je het een gezamenlijke ‘cup of tea’.