Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Over RET Bedrijfskleding:
Neem contact met ons op:

Bedrijfskleding bedrukken Amsterdam

Wil jij bedrijfskleding laten bedrukken in Amsterdam? Dat kan, bij RET Bedrijfskleding. Wij bedrukken of borduren alle bedrijfskleding zelf in eigen productie en kunnen daardoor snel leveren! Je kunt je eigen kleding aanleveren of een keuze maken uit ons ruime assortiment bedrijfskleding, promotionele kleding of werkkleding. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het laten bedrukken van bedrijfskleding in de omgeving van Amsterdam? Kijk voor meer inspiratie in het portfolio van ons moederbedrijf RET B.V. voor alle voorbeelden. 

Kleding bedrukken of borduren vanaf 1 tot +1000 stuks 

Het is mogelijk om kleding te laten bedrukken in Amsterdam vanaf één stuk tot aan duizenden items. Dankzij onze professionele machines en opgeleide personeel kunnen wij de beste kwaliteit, prijs en levertijd aanbieden. Voor onze klanten in Amsterdam bieden wij een gratis haal- en brengservice aan.  

Mogelijkheden voor bedrijfskleding bedrukken in Amsterdam

In onze professionele drukkerij in Hillegom bedrukken wij kleding vanaf één kleur tot aan full-colour. Door alles in eigen productie te houden kunnen wij jouw kleding naar keuze bedrukken, borduren of zeefdrukken. Alles wordt vakkundig bedrukt en daardoor kunnen wij jou ook een kwaliteitsgarantie geven.

Duurzame bedrijfskleding en milieuvriendelijke bedrukking

In ons assortiment proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met duurzaamheid. Daarnaast kiezen wij voor duurzame en milieuvriendelijke bedrukkingen, zodat je lang plezier hebt van de bedrukte kleding. Wil je weten hoe wij de kleding bedrukken en borduren? Op onze website www.retbv.nl geven wij een kijkje achter de schermen. 

Indien gewenst leveren wij altijd gratis pasmodellen. Wij komen het in overleg bij jou langs brengen en indien nodig kunnen wij binnen 24 uur grote aantallen kleding bedrukken in Amsterdam en omgeving. 

Bedrijfskleding en werkkleding van topmerken