Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Over RET Bedrijfskleding:
Neem contact met ons op:

Bedrijfskleding bedrukken Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar bedrijfskleding in Noordwijkerhout? Bij RET Bedrijfskleding beschikken wij over een uitgebreid assortiment van kleding en textiel om te bedrukken in Noordwijkerhout! Vanuit onze showroom en productieruimte in Hillegom leveren en bedrukken wij bedrijfskleding aan de hele Bollenstreek (en omstreken). U kunt kiezen uit ons uitgebreide online assortiment in de webshop of een kijkje komen nemen in onze showroom. Ook is het is bij ons mogelijk om zelf kleding aan te leveren, die wij vervolgens gaan bedrukken of borduren met uw logo. Voor het bedrukken en borduren van bedrijfskleding maken wij gebruik van onze professionele borduur- en persmachines. Zo kunnen wij een langdurige kwaliteit van de bedrukte bedrijfskleding garanderen. Vele klanten uit de omgeving van Noordwijkerhout gingen u al voor. Neem een kijkje in het portfolio van ons moederbedrijf RET B.V. voor meer inspiratie.

Ben je nieuwsgierig? Dan ben je van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Natuurlijk kan je ook direct online bestellen of neem contact met ons op voor onze gratis haal- en brengservice naar Noordwijkerhout.

Direct korting

Grotere bestelling = voordeel
10% orderwaarde €749 - €999
  • 5% €500 - €749 (ex. btw)
  • 2,5% €250 - €499 (ex. btw)
Korting

Ruime keuze uit topmerken

Mogelijkheden

RET Bedrijfskleding heeft zelf de beschikking over de juiste printers en machines om elk gewenste kledingstuk te bedrukken of borduren. Op onze website www.retbv.nl geven we een kijkje achter de schermen. Daardoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding geven. Wij zitten centraal gelegen in de randstad en daardoor kunnen wij snel leveren aan klanten in Hillegom, Bennebroek, Noordwijkerhout, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Heemstede, Leiden, Haarlem en Amsterdam. 

Waar ben je naar op zoek?