Kleding bedrukken Sassenheim


Drukkerij Sassenheim hecht waarde aan bedrijfskleding. Bedrijfskleding is het visitekaartje van elke organisatie, bedrijfskleding Sassenheim hecht waarde aan kwaliteit van de kleding en een snelle service Nieuwsgierig geworden? Je bent welkom om langs te komen of te bellen voor advies!

Bedrijfskleding Sassenheim, je komt het overal tegen! Elke organisatie beschikt tegenwoordig over bedrijfskleding, voorzien van meestal het logo in diverse soorten en maten op de voorkant, achterkant of zijkanten van de bedrijfskleding.

Drukkerij Sassenheim verzorgt dit tot in de puntjes. Wij beschikken over een eigen assortiment aan bedrijfskleding, van broeken tot shirts. Drukkerij Sassenheim inventariseert uw wensen, vertaalt deze naar een ontwerp en levert wat u wilt!

Bedrijfskleding kunt u zelf aanschaffen of bij ons aanschaffen, wij zorgen voor de bedrukking en een snelle service. Bij drukkerij Sassenheim is het mogelijk om een nabestelling te doen, wij waren uw ontwerp en bedrukking zorgvuldig. Hierdoor kunnen wij snel reageren op bijvoorbeeld spoedsituaties.

De faciliteiten om bedrijfskleding te bedrukken hebben wij tot onze beschikking, waardoor wij kwaliteit en een snelle service kunnen garanderen!

Drukkerij Sassenheim is een specialist op het gebied van bedrijfskleding!

Nieuwsgierig? Onderaan deze pagina ziet u onze collectie, voorbeelden en mogelijkheden wat wij voor u te bieden hebben!

Kleding bedrukken voor Haarlem


Wij bedrukken o.a. voor scholen(gemeenschappen), bouwbedrijven, installatiebedrijven, horeca & veel meer. Voor elke branche hebben wij een ruime keus om je kleding te bedrukken in Haarlem. Zit je eigen kleren het lekkerst? Lever deze dan aan en laat deze door ons voorzien van hoogwaardige prints.

Mogelijkheden

Tegenwoordig is niets meer te gek. Bedrukte bedrijfskleding staat vakkundig en professioneel. Geen tijd voor een goede uitstraling? Laat ons je bedrijfskleding halen & brengen voor een scherp tarief. Wij bedrukken de kleding met een kwaliteitsgarantie, lees er meer over in de faq. Verder heeft u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in ons assortiment van bedrijfskleding, wij werken met snelle levertijden en een juiste service.

Door onze eigen machines kunnen wij bedrijfskleding altijd op tijd leveren op een levermoment naar wens.

Assortiment

Wij leveren onze kleding met een kwaliteitsgarantie. Doordat wij zelf alles in eigen hand hebben, dus alles ook onder onze eigen persen ligt, weten wij altijd wat we verkopen. Dat vinden wij een fijn gevoel, maar dat brengt voor jou als klant een hoge mate van duurzaamheid mee.

Wat wil jij bedrukken?