Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Bedrukken en borduren

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Dat kan bij RET Bedrijfskleding. Een mooie bedrukking op de kleding zorgt voor zichtbaarheid en een professionele uitstraling van uw organisatie. De gekozen kleding kunnen wij in eigen productie voor u bedrukken en borduren. Dit doen wij met de meest geavanceerde en professionele machines.  

Bedrukte bedrijfskleding met gegarandeerde kwaliteit 

Doordat wij in eigen huis alle kleding bedrukken en borduren kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgeven. Wij werken met ervaren medewerkers en de meest geavanceerde en professionele machines voor het bedrukken en borduren van bedrijfskleding. Op onze website www.retbv.nl geven wij een kijkje achter de schermen van het hele productieproces. 

Bedrukken of borduren van bedrijfskleding? 

Twijfelt u tussen het bedrukken of borduren van bedrijfskleding? Dat snappen wij. Beide druktechnieken hebben zijn voordelen. Borduren is vooral geschikt voor de lange termijn (duurzamer) en geeft een chiquere uitstraling. Bedrukken van kleding is goedkoper en is wat strakker. Deze druktechniek wordt vaak gekozen voor grote oplages of (tijdelijke) bedrijfskleding, bijvoorbeeld voor een evenement. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste keuze voor uw organisatie. Meer verschillen tussen het bedrukken en borduren van bedrijfskleding lichten wij toe in dit artikel.

Professionele uitstraling van uw organisatie

Bedrukte of geborduurde werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling van uw organisatie. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, naam, tekst of print op kleding laten bedrukken. Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden en kunnen indien gewenst ook een mooi ontwerp maken in de gewenste huisstijl. 

Maak een keuze in onze webshop en vraag direct een offerte aan. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Waar ben je naar op zoek?