Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Bedrukken en borduren

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Dat kan bij RET Bedrijfskleding. Veel organisaties kiezen voor professionele bedrijfskleding of werkkleding. Een mooie bedrukking op de kleding zorgt voor zichtbaarheid en een professionele uitstraling. De gekozen bedrijfskleding kunnen wij in eigen productie voor u bedrukken en borduren. Dit doen wij met de meest geavanceerde en professionele machines.  

Gegarandeerde kwaliteit

Doordat wij in eigen huis alle kleding bedrukken en borduren kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgeven. Wij werken met ervaren medewerkers en de meest geavanceerde en professionele machines. Op onze website www.retbv.nl, geven wij een kijkje achter de schermen. 

Bedrukken of Borduren? 

Twijfelt u tussen het bedrukken of borduren van kleding? Dat snappen wij. Beide druktechnieken hebben zijn voordelen. Borduren is vooral geschikt voor de lange termijn (duurzamer) en geeft een chiquere uitstraling. Bedrukken van kleding is iets goedkoper en is wat strakker. Deze druktechniek wordt vaak gekozen voor grote oplages of (tijdelijke) kleding.  Alle verschillen tussen bedrukken en borduren lichten wij toe in dit artikel. 

Professionele uitstraling

Bedrukte of geborduurde werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, naam, tekst of print op kleding laten bedrukken. Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden en kunnen indien gewenst ook een mooi ontwerp maken in de huisstijl. 

Maak een keuze in onze webshop en vraag direct een offerte aan voor het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Waar ben je naar op zoek?