Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Bedrukken en borduren

Bedrijfskleding bedrukken of borduren, dat kan bij RET Bedrijfskleding. Bedrukte kleding zorgt voor zichtbaarheid, een professionele uitstraling en is tevens een mooi reclamemiddel.

Als u kiest voor een nieuwe set bedrijfskleding voor uw personeel, kunnen wij de kleding voor u in eigen productie bedrukken en borduren. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen voor een strakke bedrukking of borduring, wat jarenlang mooi blijft. 

Gegarandeerde kwaliteit

Doordat wij in eigen huis alle kleding bedrukken en borduren kunnen wij een kwaliteitsgarantie afgeven. Wij werken met ervaren medewerkers en zijn in het bezit van een professionele zeefdrukkerij, borduurstudio en transferdrukmachine.

Bedrukken of Borduren? 

Twijfelt u tussen het bedrukken of borduren van kleding? Het grootste verschil is dat borduren vooral geschikt is voor de lange termijn (duurzamer) en voor een chiquere uitstraling. Bedrukken van kleding is iets goedkoper en wordt vaak gekozen voor grote oplages of (tijdelijke) kleding bijvoorbeeld voor een evenement.  De grootste verschillen tussen bedrukken en borduren lichten wij toen in dit artikel. 

Professionele uitstraling

Door het bedrukken of borduren van een logo op uw kleding zorgt u voor een professionele uitstraling. U kunt uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens, naam, tekst of print op kleding laten bedrukken. Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden en kunnen indien gewenst een mooi ontwerp voor u maken in uw huisstijl. 

Kies uit ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding, werkkleding & promotionele kleding en vraag direct een offerte aan voor het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding. 

Waar ben je naar op zoek?