0252 - 700 264
Lokaal geregeld, wel zo persoonlijk!

FAQs

Alles over kleding bedrukken!


Wij helpen u graag met antwoorden op al uw vragen over kleding bedrukken, onze kwaliteitsgarantie & werkwijze.

Kleding bedrukken


Wij accepteren eigenlijk alle bestandsformaten, mits het in een hoge resolutie is aangeleverd, zoals .pdf, .ai, .eps, .jpg, .jpeg etc.. In veel gevallen kunnen wij uw bestaande afbeelding omzetten in een juist ontwerp bestand.

U betaalt bij ons geen instelkosten per kleur. Het maakt dus niet veel uit of het 1 of meerdere kleuren zijn. Samen met u bepalen wij de beste druktechniek die het meest voordelig is voor de huidige klus.

Wij hebben de productie van kleding bedrukken in eigen huis. Dat zorgt ervoor dat wij erg flexibel zijn in de levertijden. Normaal bespreken wij met elke klant wat de gewenste opleverdatum is, maar met spoed kleding bedrukken is geen enkel probleem.

Nee, of u nou voor 1 stuks komt of voor 150, dat maakt niet uit. Wij bepalen onze prijs aan de hand van een staffel. Wij werken volgens het principe dat u vrij moet zijn om te bepalen of u bij ons wilt bedrukken. Een minimaal aantal logo’s is dus ook niet nodig. Heeft u op een later moment 1 logo nodig, dan is dat geen probleem.

In de meeste gevallen zetten wij kosteloos uw aangeleverde logo om in een drukkersformaat. Vaak kan onze software dat automatisch doen. Wanneer wij uw logo eenmaal hebben omgezet kan het voor alles worden gebruikt.

Aanleveren kleding


Het is bij ons heel goed mogelijk om uw eigen kleding aan te leveren. Wij bedrukken uw logo en/of print op elk kledingstuk. Daarnaast geven wij ook op uw eigen kleding onze kwaliteitsgarantie voor de wasbaarheid. Uiteraard zitten er ook géén meerkosten aan bij het aanleveren van uw eigen kleding.

Wij leveren een uitgebreid assortiment aan werkkleding, promotiekleding en bedrijfskleding. Doordat wij al een aantal jaar kleding bedrukken, weten wij erg goed welke kledingstukken van goede kwaliteit zijn, maar zijn wij ook in staat om een goede prijs/kwaliteitsverhouding te bepalen.

Bekijk onze collectie

Bij de meeste kleding kunnen wij goed uw maat inschatten. Is dat niet voldoende? Dan zorgen wij voor een aantal pasmodellen in de juiste maten, geheel kosteloos! Wij nemen dan altijd de niet gebruikte maten weer terug.

Zeker niet, er moet helemaal niks! Doordat wij niet gebruik maken van opstartkosten, kunt u prima 1 of 2 stuks bestellen zonder enorme meerprijs. Onze prijzen vallen in staffels: het kan dus wel goedkoper zijn om meerdere stuks af te nemen. Wij zullen u op dit punt van een gedegen advies voorzien.

Wassen van bedrukte kleding


Ja, u kunt uw kleding wassen op de wijze waarop u gewend bent. Echter hebben wij een aantal tips om de duurzaamheid van de bedrukking en de kleding te versterken:

  • Gebruik bij voorkeur geen droger, door de hitte vermindert de duurzaamheid.
  • Was indien mogelijk op lagere temperaturen, hoewel de meeste bedrukkingen tot 80 graden gewassen kunnen worden, raden wij aan om uw kleding op 30 tot 40 graden te wassen.

Hoelang uw bedrukte kleding meegaat is verschillend per persoon. Wij geven wel een kwaliteitsgarantie van 1 jaar, omdat wij vinden dat dat de minimale duur is dat de bedrukking, maar ook de kleding mooi moet blijven. Laat de bedrukking voortijdig los? Dan vervangen wij de bedrukking.

Kwaliteitsgarantie


Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over de kwaliteit of over de service. Wij doen er alles voor om uw klacht en/of opmerking op de juiste wijze op te lossen. Zorg ervoor dat u ons altijd eerst op de hoogte brengt, zo hebben wij de gelegenheid om het als eerste netjes op te lossen.

Door veel kleding te hebben bedrukt, weten wij welke kledingstukken goed zijn, en welke kledingstukken wat minder. Door achter ons product te staan en deze door en door te kennen, durven wij gerust een kwaliteitsgarantie te geven.

Bekijk of benader gerust onze referenties!

Nog onbeantwoorde vragen?

Call Now Button