Heat transfers bestellen


Heat transfers bestellen? Wij beschikken over eigen faciliteiten om heat transfers te printen om vervolgens de transfers klaar te maken voor bedrukking!

Wist u dat het bij ons mogelijk is om heat transfers bestellen? Wij beschikken over eigen faciliteiten als printers en gereedschappen om de heat transfers bestellen klaar te maken voor u!

Heat transfers bestellen, van 0 tot 100!


Beschikt u zelf over een transferpers? Maar wilt u heat transfers bestellen? Neem contact met ons op! Wij versturen dagelijks diverse heat transfers bestellen, van tien tot honderd stuks, bij ons is het mogelijk! Heat transfers bestellen is geen probleem bij ons, wij zijn gericht op snelle levering en service op maat!

Mogelijkheden

Hoe gaat heat transfers bestellen in zijn werk:

Om heat transfers bestellen te leveren hebben wij een bestand nodig opgeslagen als AI, EPS of PDF. Dit bestand controleren wij dan en passen wij zo nodig aan. Wij sturen u netjes een prijsindicatie voor de heat transfers bestellen. Vervolgens printen en maken wij deze heat transfers bestellen in orde. Door een applicatiefolie voor de heat transfers bestellen zorgen wij ervoor dat de transfers niet beschadigen. Het is vervolgens mogelijk om de heat transfers op te halen of dat wij dit naar u verzenden!

Assortiment

Heat transfers bestellen? Neem direct contact op met RETreclame!

Wat wil jij bedrukken?