Kleding bedrukken in Amsterdam


Wil jij kleding bedrukken in Amsterdam? Bekijk dan snel verder op onze website. Wij bedrukken alle kleding zelf & kunnen waanzinnig snel leveren! Je kunt je eigen kleding aanleveren of zoek iets uit in onze collectie. Neem contact op voor onze haal- en brengservice.

Wij hebben een uitgebreide collectie aan kwalitatief en goedkoop kleding om te bedrukken. Doordat wij zelf kleding bedrukken in Amsterdam kunnen wij met onze machines zelf de productietijd bepalen. Levertijden gaan altijd in overleg.

Het is prima mogelijk om 1 stuk te bedrukken. Snel bedrijfskleding in Amsterdam nodig? Diverse hotels en bedrijven uit de regio gingen je voor!

Wat kunnen wij zoal bedrukken?

Kleding bedrukken voor Hillegom


Wij bedrukken o.a. voor grote evenementen, bedrijfskleding, bouwbedrijven, stichtingen, scholen, cafés, en veel zelfstandige klusbedrijven. Voor iedere categorie hebben wij veel mogelijkheden qua soorten kleding. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je eigen kleding aan te leveren.

Mogelijkheden

Wij bedrukken kleding vanaf 1 kleur tot aan full color. Bedrukte kleding is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo kun je al je werkbroeken voorzien van gave logo’s, maar bedrukken wij ook t-shirts, polo’s en petten. Alles wordt vakkundig bedrukt en wij geven een kwaliteitsgarantie af voor de duurzaamheid en lange duur van de bedrukking na het wassen.

Door met eigen machines te werken, kunnen wij garanderen dat wij uw kleding bedrukken Amsterdam volgens de afgesproken tijd kunnen leveren.

Assortiment

Wij leveren altijd gratis pasmodellen indien gewenst. Wij bedrukken ook voor grotere festivals en evenementen. Indien nodig kunnen wij binnen 24 uur hoge productie kleding bedrukken in Amsterdam en omstreken.

Wat gaan wij voor u bedrukken?