Kleding bedrukken Haarlem


Wil jij je aangeleverde kleding bedrukken in Haarlem? Bekijk dan onze ruime drukmogelijkheden met razendsnelle levertijden. Wij bedrukken alle kleding zelf & hebben ook een ruime collectie bedrijfskleding. Je kunt dus je eigen kleding aanleveren of iets uitzoeken van onze werkkleding en promotiekleding.

Door onze eigen productie voor het kleding bedrukken, kunnen wij scherp advies geven op de beste druktechniek. Daarnaast zijn wij erg flexibel met levertijden en kunnen wij dus in overleg, in geen enkel probleem binnen 1 dag uw kleding bedrukken.

Het is uitstekend mogelijk om 1 kledingstuk te bedrukken zonder meerkosten. Heeft u problemen om langs te komen? Wij hebben een voordelige haal- en brengservice om uw kleding op te halen, te bedrukken en vervolgens weer af te leveren.

Kleding bedrukken voor Haarlem


Wij bedrukken o.a. voor scholen(gemeenschappen), bouwbedrijven, installatiebedrijven, horeca & veel meer. Voor elke branche hebben wij een ruime keus om je kleding te bedrukken in Haarlem. Zit je eigen kleren het lekkerst? Lever deze dan aan en laat deze door ons voorzien van hoogwaardige prints.

Mogelijkheden

Tegenwoordig is niets meer te gek. Bedrukte kleding staat vakkundig en professioneel. Geen tijd voor een goede uitstraling? Laat ons je kleding halen & brengen voor een scherp tarief. Wij bedrukken de kleding met een kwaliteitsgarantie, lees er meer over in de faq.

Door onze eigen machines kunnen wij kleding bedrukken Haarlem altijd op tijd leveren op een levermoment naar wens.

Assortiment

Wij leveren onze kleding met een kwaliteitsgarantie. Doordat wij zelf alles in eigen hand hebben, dus alles ook onder onze eigen persen ligt, weten wij altijd wat we verkopen. Dat vinden wij een fijn gevoel, maar dat brengt voor jou als klant een hoge mate van duurzaamheid mee.

Wat wil jij bedrukken?