Kleding bedrukken Heemstede


Wij van RETreclame beschikken over een uitgebreid assortiment van kleding om te bedrukken! Het is bij ons mogelijk om zelf kleding te leveren, of dat wij dit voor u aanschaffen! Wij beschikken over de mogelijkheden om alle kledingstukken die u wilt te kunnen bedrukken, u kunt denken aan: schorten, petten, shirts, broeken, jassen, vesten en truien! Bent u nieuwsgierig? U bent van harte welkom om eens lang te komen en te kijken in ons kledingassortiment of advies te krijgen voor het drukwerk dat u in gedachte heeft!

RETreclame heeft zelf de beschikking over de juiste printers en machines om elk gewenste kledingstuk te bedrukken. Ook is het mogelijk dat wij uw kledingstukken ophalen, bedrukken en bezorgen! Doordat wij een eigen bedrijfsbus hebben zijn wij mobiel in heel de omgeving. Wij zijn gevestigd in de Bollenstreek, waardoor Hillegom, Bennebroek, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemstede, Leiden, Amsterdam en omstreken ideaal te bereiken is!

Nieuwsgierig? Onderaan deze pagina ziet u onze collectie, voorbeelden en mogelijkheden wat wij voor u te bieden hebben!

Kleding bedrukken voor Haarlem


Wij bedrukken o.a. voor scholen(gemeenschappen), bouwbedrijven, installatiebedrijven, horeca & veel meer. Voor elke branche hebben wij een ruime keus om je kleding te bedrukken in Haarlem. Zit je eigen kleren het lekkerst? Lever deze dan aan en laat deze door ons voorzien van hoogwaardige prints.

Mogelijkheden

Tegenwoordig is niets meer te gek. Bedrukte kleding staat vakkundig en professioneel. Geen tijd voor een goede uitstraling? Laat ons je kleding halen & brengen voor een scherp tarief. Wij bedrukken de kleding met een kwaliteitsgarantie, lees er meer over in de faq.

Door onze eigen machines kunnen wij kleding bedrukken Haarlem altijd op tijd leveren op een levermoment naar wens.

Assortiment

Wij leveren onze kleding met een kwaliteitsgarantie. Doordat wij zelf alles in eigen hand hebben, dus alles ook onder onze eigen persen ligt, weten wij altijd wat we verkopen. Dat vinden wij een fijn gevoel, maar dat brengt voor jou als klant een hoge mate van duurzaamheid mee.

Wat wil jij bedrukken?