Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Over RET Bedrijfskleding:
Neem contact met ons op:

Bedrijfskleding bedrukken Hillegom

Ben jij op zoek naar een goede kwaliteit bedrijfskleding en wil je dat laten bedrukken in Hillegom? Stop met zoeken & kom langs bij RET Bedrijfskleding. Wij bedrukken alle kleding zelf, in eigen productie. Je hebt de keuze om eigen kleding aan te leveren of je kan kiezen uit de kleding uit onze collectie

In onze showroom in Hillegom hebben wij een ruim assortiment hangen, hier kan je ook direct zien hoe de kleding wordt bedrukt en geven wij jou graag advies. Doordat wij zelf alle kleding van logo’s voorzien met eigen machines, zijn wij flexibel met de levertijd en in overleg met jou duurt het nooit langer dan 10 werkdagen voordat je alle bedrukte kleding in huis hebt. 

Ruime keuze uit topmerken

Mogelijkheden

Wij bedrukken kleding van één kleur tot aan full color. Bedrukte kleding is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo kun je al je werkbroeken voorzien van gave logo’s. Alles wordt vakkundig bedrukt en wij geven een kwaliteitsgarantie af voor de duurzaamheid.

Door met eigen machines te werken, kunnen wij garanderen dat wij jouw kleding bedrukken Hillegom met de beste prijs-kwaliteit en altijd binnen 10 werkdagen. Wil je weten welke mogelijkheden wij allemaal bieden? Op onze website www.retbv.nl laten geven wij een kijkje achter de schermen. 

Lees verder..

Zoeken