Kleding bedrukken Hillegom


Ben jij op zoek naar een goede kwaliteit om op je kleding te bedrukken in Hillegom? Stop met zoeken & kom langs. Wij bedrukken alle kleding zelf. Zo heeft u de keuze om uw eigen kleding aan te leveren of iets te zoeken in onze collectie.

In onze showroom in Hillegom hebben wij een diverse collectie hangen, maar kunt u ook advies krijgen hoe wij het beste kleding bedrukken. Doordat wij zelf alle kleding van logo’s voorzien met eigen machines zijn wij erg flexibel met de levertijden & gaan deze altijd in overleg.

Bij ons is het mogelijk om vanaf 1 stuk te bedrukken zonder meerkosten. Geef jouw feestje of bedrijf een extra tintje met het kleding bedrukken van RET.

Wat bedrukken wij zoal?

Kleding bedrukken voor Hillegom


Wij bedrukken o.a. voor scholen, cafés, bouwbedrijven, stichtingen en veel zelfstandige klusbedrijven. Voor iedere categorie hebben wij veel mogelijkheden qua soorten kleding. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zonder meerkosten je eigen kleding aan te leveren.

Mogelijkheden

Wij bedrukken kleding vanaf 1 kleur tot aan full color. Bedrukte kleding is tegenwoordig niet meer weg te denken. Zo kun je al je werkbroeken voorzien van gave logo’s. Alles wordt vakkundig bedrukt en wij geven een kwaliteitsgarantie af voor de duurzaamheid.

Door met eigen machines te werken, kunnen wij garanderen dat wij uw kleding bedrukken Hillegom volgens de afgesproken tijd kunnen leveren.

Assortiment

Kies uit onze goede assortiment werkkleding of promotiekleding. Onze kleding staat garant voor duurzaamheid en is goed te bedrukken onder de persen. Daarnaast helpen wij je graag met advies & service. De pasmodellen worden altijd kosteloos geleverd, niet goed, dan bestellen we een andere maat.

Wat gaan wij voor u bedrukken?