Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Over RET Bedrijfskleding:
Neem contact met ons op:

Bedrijfskleding bedrukken Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare partner om jouw bedrijfskleding te laten bedrukken in Hoofddorp? Bij RET Bedrijfskleding bieden wij een groot assortiment bedrijfskleding, met keuze uit duizenden items. Wij hebben een eigen productie en kunnen daardoor snel & scherp geprijsd alle kleding bedrukken of borduren. Je kunt je eigen kleding aanleveren of onze ruime collectie bekijken.Voor onze klanten in Hoofddorp bieden wij een haal- en brengservice aan. 

Ruime keuze uit topmerken

Mogelijkheden

Stop met het betalen van dure instelkosten of opstartkosten, deze zijn verleden tijd. Wij helpen je graag verder, al vanaf één stuk. Als ondernemer ben je hartstikke druk, dus vandaar dat wij beschikken over een haal- en brengservice. Samen met jou nemen wij de levertijd door & leveren wij op de afgesproken dag. 

Wil je meer kleuren of juist eenvoudig één kleur, alles is mogelijk. Op onze website www.retbv.nl laten wij je meer zien van de verschillende druktechnieken. Als  je bij RET Bedrijfskleding jouw kleding in Hoofddorp laat bedrukken, dan kies je voor lokaal met een goede kwaliteit.

Waar ben je naar op zoek?