0252 - 700 264
Lokaal geregeld, wel zo persoonlijk!

Onze werkwijze


Wij leggen u graag uit hoe wij werken, wat onze levertijden zijn & op welke wijze u wij kunnen helpen.
Natuurlijk zijn er altijd uitzondering, zoals snel kleding bedrukken of maatwerk indien nodig.

Kom ons assortiment bekijken & passen

A. Wij hebben een ruime keuze uit werkkleding, promotiekleding en bedrijfskleding van wel 3300 kledingstukken. Wij zorgen altijd voor een kosteloze pasmaat, zodat u altijd zeker weet de juiste maat te hebben.

B.Het is bij ons goed mogelijk om uw eigen kleding aan te brengen, zonder meerkosten!

Lever uw ontwerp & bestanden aan

A.Wij kunnen uit de voeten met de meeste bestandsformaten, zoals een .jpg, .png, .pdf of drukkersformaten, zoals .pdf, .ai en .eps.

B.Aan de hand van uw aangeleverde bestanden maken wij een drukproef op. Pas na akkoord van de drukproef gaan wij aan de slag. Dit klinkt als een heel proces, maar heel vaak nemen klanten bij ons plaats aan de computer en komen we goed & snel tot een mooi ontwerp.

C.Nog geen idee hoe of wat er op moet komen? Bekijk onze voorbeelden of kom langs voor inspiratie.

Het drukproces

A.In de belangrijkste stap gaan wij uw aangeleverde of bestelde kleding bedrukken conform het eerdere drukakkoord. Welke manier van drukken hangt af van het soort ontwerp & oplage (bekijk: kleding bedrukken).
Over het algemeen drukken wij binnen 2 tot 4 werkdagen.

B.Spoed? Wij bedrukken alles in huis, waardoor wij de levertijd goed kunnen bepalen. U bent niet de eerste die morgen 100 shirts wil hebben!

Ophalen van uw kleding

A.Wanneer wij klaar zijn, verpakken wij uw kledingstukken netjes in een doos of hetgeen waar het in zat. Wij nemen direct contact met u op wanneer de kleding bedrukt is. U krijgt van onze medewerkers een wasadvies zodat de kleding zo lang mogelijk gedragen kan worden.

Kwaliteitsgarantie

Doordat wij zelf de productie hebben voor het bedrukken zijn wij scherp op onze kwaliteit. U krijg van ons altijd een goede was instructie mee, daarnaast gaan wij uit van 1 jaar intensief dragen van de kledij. Bent u niet tevreden? Neem dan altijd contact op, zodat wij het zorgvuldig kunnen oplossen.

Benieuwd wie u voorging? Bekijk de referenties voor inspiratie.

Wat gaan wij voor u bedrukken?

De puntje op de i


Misschien vanzelfsprekend, maar lees vooral eens onze veel gestelde vragen door. Hier kunt u alles vinden over de wasbaarheid, aanleveren van kleding, kwaliteit en het aanleveren van bestanden.

Call Now Button