0252 - 700 264
Lokaal geregeld, wel zo persoonlijk!

Kom jij binnenkort….?


Je bent op onze pagina belandt waar ik wat ga vertellen over ons bedrijf. RET-bedrijfskleding is onderdeel van RETreclame. Ikzelf heb dit bedrijf opgericht in 2011 naast mijn studie, na wat opleidingen verder: Hotelschool, Facilitair Management & Master in Consultancy kwam het moment om verder te gaan. Al snel was het duidelijk dat ik niet ging kiezen voor een reguliere kantoorbaan, maar mijn eigen bedrijf wilde.

Wat mij opviel was de schaarsheid aan bedrijven die voor een normale & eerlijke prijs kleding bedrukken, maar ook de kleding leveren. Wij zien onszelf graag als een “dure” modewinkel qua advies & service, maar dan voor een eerlijke prijs met razendsnelle service.

Na wat machines verder, zijn wij nu op het punt dat wij vrijwel alles kunnen bedrukken & leveren naar wens. Dit betekent niet dat wij stilstaan, want ook voor nieuwe druktechnieken staan wij altijd open! Inmiddels werk ik niet meer alleen en komen tevreden klanten terug uit loyaliteit.

Ik wil er persoonlijk voor zorgen dat iedereen zijn budget past in wat wij doen. Zo proberen wij flexibel in te spelen dat je eigen kleding kunt aanbieden, maar vooral snelheid & kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Daarnaast vind ik dat je alles moet kunnen zien, passen, voelen & ruiken!

Kom gerust langs & ervaar het.

renzetopper_retbedrijfskleding

Renze Topper


Eigenaar RET Reclame Hillegom

Achter de schermen


Ons bedrijf gelegen aan de Einsteinstraat is de afgelopen 2 jaar wel vier keer gewisseld van interieur. Steeds een nieuwe machine, iets meer showroom, een computer erbij.. ohja, en onze bedrijfshond Yip kwam erbij!

“In het begin schrokken wij nog wel is van:
100 shirts, morgen klaar! Nu is het vrij normaal
en komen we onze spoedlevertijden na.”


R. Topper

Onze werkwijze


Wij willen graag bekend staan met onze persoonlijke aanpak. In combinatie met ons andere bedrijf RETreclame trachten wij een totaal pakket aan te bieden. Op onze website staat een groot assortiment aan bedrijfskleding, werkkleding & promotiekleding om alvast in de sfeer te komen.

Benieuwd naar hoe wij werken?

Referenties

Wie vertelt er beter hoe wij werken dan onze klanten zelf.
Neem gerust contact met ze op of bekijk hun voorbeelden in onze showroom.

Wat gaan wij voor u bedrukken?

Call Now Button