Winkelwagen

✓ Bel ons op 0252 700 264

✓ Groot assortiment mét gratis verzending v.a. 35 euro

✓ Snelle levering & eigen productie

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden van de klanten van RET Bedrijfskleding.  Staat uw vraag er niet tussen?  Aarzel niet en neem direct contact met ons op. 

Als consument heeft u recht om de producten te retourneren binnen 14 dagen. Dit is uitsluitend op ongepersonaliseerde / onbedrukte  kleding. U kunt een e-mail sturen met de reden van retourneren naar info@ret-bedrijfskleding.nl. 

Ja, wij leveren ook aan particulieren. U kunt al kleding bestellen vanaf 1 of 2 stuks zonder een enorme meerprijs. Wij hebben staffelprijzen, het is dus goedkoper om meerdere items te bestellen. Vraag onze medewerkers naar advies. 

Ja, absoluut. In onze eigen drukkerij in Hillegom kunnen wij de kleding bedrukken en borduren. Meer over bedrukken en borduren van kleding leest u op deze pagina van ons bedrijf RET B.V.  Kies de kleding uit op onze website en vraag direct een offerte aan. 

Het kan altijd gebeuren dat u niet tevreden bent over de kwaliteit of over de service. Wij doen er alles voor om uw klacht en/of opmerking op de juiste wijze op te lossen. Zorg ervoor dat u ons altijd eerst op de hoogte brengt, zo hebben wij de gelegenheid om het als eerste netjes op te lossen.

Onze ervaren DTP’ers en Ontwerpers kunnen samen met u een gewenst logo & huisstijl ontwerpen. We vinden het fijn om samen met u de wensen te bespreken en lichten alle mogelijkheden toe. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

U kunt eenvoudig online betalen via IDeal (u krijgt achteraf een factuur) of u krijgt een factuur van ons toegestuurd welke u binnen 14 dagen kunt voldoen. 

Ja, u kunt uw kleding wassen op de wijze waarop u gewend bent. Echter hebben wij een aantal tips om de duurzaamheid van de bedrukking en de kleding te versterken:

  • Gebruik bij voorkeur geen droger, door de hitte vermindert de duurzaamheid.
  • Was indien mogelijk op lagere temperaturen, hoewel de meeste bedrukkingen tot 80 graden gewassen kunnen worden, raden wij aan om uw kleding op 30 tot 40 graden te wassen.
  • Niet strijken over de bedrukking. 

Hoelang uw bedrukte kleding meegaat is verschillend per persoon. Wij geven wel een kwaliteitsgarantie van 1 jaar, omdat wij vinden dat dat de minimale duur is dat de bedrukking, maar ook de kleding mooi moet blijven. Laat de bedrukking voortijdig los? Dan vervangen wij de bedrukking.

 

Waar bent u naar op zoek?